ss-logo

FLYTTSTÄDNING

 


 

     


 

TRYGGARE FLYTT

Det är mycket att tänka på när man ska flytta. Vi hjälper gärna till med flyttstädningen, så att ni kan koncentrera er på själva flytten.

Det finns lika många synpunkter på vad som ingår i en flyttstädning som det finns städobjekt. Vi har över 20 års erfarenhet av flyttstädning och för våra kunders trygghet använder vi oss av ett standardavtal med skriftlig garanti. Avtalet utgår från vår erfarenhet av fastighetsägares krav och genomförda städbesiktningar.

DETTA INGÅR
Vi arbetar utifrån ett standardavtal som omfattar flyttstädning enligt nedanstående punkter.


Kök
Avtorkning: Fast belysning, spisfläkt, ventilation utvändigt, skåp, lådor, besticklådor och luckor in- och utvändigt.
Rengöring: Ugn, värmeskåp, ugnsplåtar och galler. (Spisen dras fram och det städas under och bakom, ej gasspis p.g.a. skaderisk)
Kyl och frys in och utvändigt, även under.
Arbetsbänkar; under och över inklusive eventuellt kakel ovanför arbetsbänk och vitvaror utvändigt.


Badrum/toalett
Avtorkning: Fast belysning, badrumsskåp in- och utvändigt och rör.
Rengöring: Badkar, toalettstol, tvättställ, handfat, bidé, golvbrunn och ventilation utvändigt, tvättmaskin, torktumlare utvändigt, kakel, klinkers inklusive avkalkning och putsning av speglar.


Fönsterputsning
Putsas: Öppningsbara fönster på alla sidor. (endast fönsterrutor som går att öppna utan risk för skada.)
Avtorkning: Fönsterbrädor och fönsterbågar och fönsterkarmar.


Alla rum
Avtorkning: Eluttag, strömbrytare, elskåp, väggar, tak samt spindelväv tas bort ( utan risk för missfärgning), dörr, dörrkarmar, garderober in- och utvändigt samt ovan.
Golv, golvlister, trösklar och element även bakom.

Fyll i formuläret nedan så behandlas er förfrågan, och så återkommer vi snarast.

Fält som är markerade med * är obligatoriska och måste fyllas i för att ni ska kunna skicka ett komplett formulär till oss.

offert


AVBOKNING

Avbokning av flyttstädning kan göras tre arbetsdagar innan städtillfället i annat fall sker en förseningsavgift. Avbokningar måste dock ske på vardagar och ska meddelas till kundtjänst per telefon (ej lämnas på telefonsvarare) eller skickas skriftligt via brev eller via mail.

REKLAMATION

Eventuell reklamation ska göras inom tre dagar från städtillfället.
Om du som kund själv åtgärdar fel innan Dimitra Städservice AB kontaktas,
eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning.

GARANTI

Vi lämnar alltid garanti på flyttstädningen. Eventuella brister som framkommer vid besiktningstillfället, i anslutning till städtillfället, åtgärdas genast av oss. Klagomål efter kundens godkännande beaktas ej. Om besiktning ej utförs direkt efter städning så beaktas ej klagomål och städningen ses som godkänd. Vi vill därför påpeka att det är bra om boende/inflyttande person kan närvara vid besiktningstillfället. Tid för besiktning meddelas av vår personal ca 1 timme innan städningen slutförs.

Om du bokar flyttstädning som privatperson så har du väl inte glömt att du kan få en skattereduktion på max 50 % för hushållsnära tjänster? Läs mer på om RUT-avdraget på skatteverkets hemsida >>