ss-logo

DIAMANTPOLERING

DIAMANTPOLERING AV STENGOLV

Vi kan hjälpa er att få era stengolv välbehandlade och få hög glans i tex trappuppgångar och entréer. Vi arbetar med den av Naturskyddsföreningen rekommenderade städmetod, Twister Diamond Cleaning system.

Rena, glänsande och noggrannt behandlade golv med högglans

Twister Diamond Cleaning system är en metod som är långsiktigt bättre för miljön än traditionella metoder. Systemet består av rondeller preparerade med miljarder mikroskopiska diamanter i kombination med ett specialutvecklat rengöringsmedel - Twister Cleaner.
Resultatet blir rena, glänsande och nogrannt behandlade golv med hög glans.

Vi prioterar miljön

Dimitra Städservice AB prioriterar miljön, därför rekommenderar vi Twister systemet istället för traditionell polish. Twister systemet har tidigare använts främst för stora ytor men vi har sedan år 2006 använt denna metod även för mindre ytor som tex trappuppgångar med utmärkt framgång. Idag polerar vi entréer, trappsteg och våningsplan i alla typer av trappuppgångar som har exempel natursten.

Den dagliga städningen blir underlättad 

Glansnivån beror på underlaget, tex kalksten eller marmor och i vilket skick golvet är från början. Eftersom varje golv är unikt erbjuder vi ett kostnadsfritt test för att du som kund ska kunna se hur effekten blir på just ditt golv. Vi vågar påstå att den dagliga städningen blir underlättad efter att ha utfört Twister metoden. Även användningen av städkemikaliska medel minskar vilket är miljövänligt och medför mindre omkostnader.

Värt att veta: Begreppet polering har olika innebörder i sten- och städbranschen. En polerad yta i sten avser sten som polerats med slipklossar/filt för att få riktig ytfinhet. Ytan blir blank och speglande helt utan kemiska tillsatser. I städbranschen skapar man polerade ytor genom att bearbeta dem med städmaskin med kemiska tillsatser.

VILL NI VETA MER?

Är ni intresserade av att veta mer eller boka en polering av era stengolv?

Kontakta oss via  mail info@spiridonab.se eller vår telefon med nummer: 08-714 84 05.

Fyll i formuläret nedan så behandlas er förfrågan, och så återkommer vi snarast.

Fält som är markerade med * är obligatoriska och måste fyllas i för att ni ska kunna skicka ett komplett formulär till oss.

OFFERT